Neven Antić - osobna stranica

Kristali

Zapanjujuće je, i čudesno, da kristali imaju tako blagotvorni učinak na čovjeka i njegovo zdravlje. Čak i ja, iako se već godinama koristim kristalima, oduševim se svaki put kada to divno kamenje pomogne nekome, bilo da je uklonilo cistu, miom i slične izrasline, ili je nekome podarilo miran san, otklonilo upalu ili bilo što drugo što tišti ljudsko biće.
Naravno, treba biti realan. Sami kristali mogu potpuno ukloniti lakše i akutne slučajeve, a za teže i kronične potrebno je koristiti dodatne terapije. Preporučam eliksire dr. Đure Despota.
Kristale možemo nositi na privjesku, kada su dodatno i ukras, a možemo ih i nositi blizu oboljelih dijelova tijela, te ih držati ispod jastuka (za probleme sa glavom :-) ).
Kristali u dodiru sa tijelom otpuštaju svoje zdrave vibracije, a iz tijela izvlače loše vibracije oboljelog dijela.
Nužno je paziti da se koristi Čist i od drugog nekorišten kristal, jer u protivnom može doći i do suprotnog efekta.Eliksir
POSJETITE ELIKSIR!

Gimp

 


Galerija Antić

Pripreme za novu galeriju slika su završene.
Nakon mnogo mjeseci konačno je dovršena i možete je posjetiti, a još su ostali sitniji zahvati.

Galerija je značajno proširena novim snimkama iz čuvene art radionice Antić.
Nove slike će ubuduće biti objavljivane u puno većem obimu nego do sada, što možemo zahvaliti novom digitalnom foto-aparatu Panasonic DMC LZ5, odnosno njegovom vlasniku.

Drva 2015/2016

Akcija "Drva 2015/2016" uspješno je obavljena. Drva su prevezena i spremljena na svoje mjesto. Sada ciklone i anticiklone mogu nastaviti sa svojim nadmudrivanjima.

Neće nama nekakvi frontalni poremećaji remetiti svakodnevni mir!

I tako iz godine u godinu...

Nova stranica

Dobrodošli na moju novu stranicu izrađenu sa CMSimple sustavom!
Nakon mnogo vremena i priprema konačno je otvorena.

 

 TEST


 

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login