O zdravlju

Do 1992 godine nisam znao što je bolest, tu i tamo poneka lagana prehlada i katkad gripica, sve u svemu ništa vrijedno spomena.

Moj put je započeo nakon što sam obolio od kroničnog ulceroznog kolitisa, kojemu su se pridružili još i bubrežni kamenci i depresivna neuroza. Svaku godinu mi je bilo sve lošije, svaku godinu sam bio bar 15-20 dana u bolnici, a novu 1996 godinu sam i dočekao u bolnici. Nisam mogao ni pomišljati da idem spavati bez tableta za umirenje. Stalno sam bio neraspoložen i bezvoljan. Mjesecima sam bio na bolovanju.

Krajem 1996 sam saznao za liječnika koji se bavi alternativnom medicinom, te sam 16.11. i otišao do njega u Rijeku. Liječnik, kod kojeg sam toga dana otišao - dr Đuro Despot - nakon pregleda mi je odredio terapiju koju sam uspješno koristio i koja je izbrisala sve moje tegobe. Dio terapije je i redovita meditacija, nešto najljepše što sam otkrio u ovom životu.

Tada sam saznao da je uzrok mojim bolestima pad energija, što je za posljedicu imalo prekomjerno razmnožavanje ZI-entiteta . Također sam u dosadašnjem liječenju spoznao da su bolesti, u stvari naši učitelji i usmjerivači, jer dok mi je bilo dobro, nisam ni razmišljao o životu openito, o našem bitku, ni svrsi postojanja.
Tek kada čovjek počne upoznavati sebe, počinje i razumijevati i svijet oko sebe.

Tek kada se razbolimo uvidimo koliko malo vodimo računa o svojem zdravlju, najdragocijenijem našem bogatstvu, kako po pitanju prehrane, tako i drugim postupcima kojima ga narušavamo. Čovjek je jači od čelika, ali nitko nema neograničenu snagu i prije ili kasnije nam životni računi dođu na naplatu.

Sada, ne samo što sam se riješio zdravstvenih tegoba, koje su mi godinama zagorčavale život, nego mogu i drugima pomoći. Ukoliko ste zainteresirani, slobodno mi se obratite.